Top games

Het aanbod online games is vandaag de dag groter dan ooit. Vanwege dit grote aanbod zijn er ook diverse games die erg goed en erg slecht zijn. Om je een beter beeld te geven van top games staan we in dit artikel uitsluitend stil bij online games die volgens het team van Javagamer.nl tot de categorie “Top games” behoren.

Behendigheid met pinball

Pinball staat ook wel bekend als de flipperkast en is één van de meest populaire speelautomaten van vroeger. Kenmerkend aan pinball is dat je het spel bestuurd door middel van 2 flippers. Deze flippers kun je besturen aan de zijkant van de pinball automaat. Het doel is om het balletje, dat je zelf kunt afschieten, zo lang mogelijk in het spel te houden met behulp van de 2 flippers. Doordat het spelplatform beschikt over tal van verschillende onderdelen met lichtjes en speciale effecten, is het een behoorlijke uitdaging. Beschik jij over de juiste behendigheid voor pinball?

Bluffen met poker!

Poker is één van de meest populaire casino games ter wereld. Het spel wordt terecht gezien als denksport en wordt gespeeld met kaarten en spelfiches. Een pokerspel bestaat uit meerdere spelrondes. De speelkaarten waarmee gespeeld wordt zullen aan het begin van iedere ronde opnieuw verdeeld worden over de spelers die meedoen. Dit verdelen wordt door de dealer gedaan. Zodra je jouw speelkaarten in ontvangst hebt genomen kun je kiezen uit 3 verschillende opties. Zo kun je jouw kaarten weggooien wanneer je niet tevreden bent, dit wordt een Fold genoemd. Wanneer je goede kaarten hebt kun je meegaan met jouw voorganger, dit heet een Call. Tot slot kun je ook kiezen voor een Raise. In dit geval verhoog je juist de inzet. Dit kun je doen wanneer je erg goede kaarten hebt of wanneer je graag wilt bluffen.

Afhankelijk van de kaarten die in de daaropvolgende 3 rondes op tafel komen wordt uiteindelijk een winnaar gekroond. Per ronde kun je kiezen uit Fold, Call of Raise.

BINGO!

In de categorie top games mag het klassieke bingo natuurlijk niet ontbreken. Bij Bingo zul je een kaart met daarop willekeurige getallen ontvangen. De leider van het spel zal vervolgens een rad vol met balletjes ronddraaien. Dit rad levert telkens een nieuw balletje aan. De leider van het spel roept telkens het nummer dat op een nieuw balletje staat, om. Wanneer het nummer op jouw bingokaart staat mag je dit nummer afspreken. Heb je jouw complete bingokaart vol? Roep dan zo snel mogelijk BINGO. Degene die Bingo heeft ontvangt doorgaans een kleine prijs. Naast dat bingo veel gespeeld wordt in buurtcentrums is het ook erg populair online!